dissabte, 2 de febrer del 2013

Sortida per Olesa. Els oficis

Aquesta setmana vam treballar alguns oficis d'Olesa i vam haver de fer una feina de gent gran. Vam fer tres grups:
 A.- ORGANITZADORS: aquest grup havia de buscar la informació necessària per poder visitar l'ofici escollit (el farmacèutic d'Olesa i la Fusteria Viñas). Van haver de trucar, presentar-se i concertar el dia i la hora, van haver d'escollir el camí per on aniríem i com tornaríem, qui hi aniríem...
 B.- ENTREVISTADORS: aquest grup va haver d'escriure l'entrevista. Pensant molt bé quines preguntes volíem fer, pensant molt en ser educats a l'arribar i al marxar, fer una bona presentació i un bon comiat...
C.- FOTÒGRAFS I CRONISTES: van haver de pensar les fotos que farien durant la sortida i escoltar molt per fer la crònica a l'ordinador que serà la que us explicarà la sortida amb més detall.
Doncs aquí teniu la crònica de Plana Ponça sobre la sortida: "DIJOUS 31 DE GENER DEL 2013 EM anat a veura al virjili. LEM preguntat parque vulia se farmaeuic. LEM preguntat cuants anys tenia i ans a cuntastat 50 anys. LEM preguntat cuant purtava travallan. travalla a la farmasia. travalla am als madicamnts. ven madicaents. em fet una fotu al virgili i al grup."
I aquí teniu la crònica de Matabous "Avui Dijous 31 de gener del 2013 Em anat l axcursio a la Fusteria i al farmaceutic. Em anat de Exscursio el Matabous i plana ponça. Ens en guiat i uns en fet preguntes i fotografies. Per que estem traballan els ofisis. Ans an agrada molt. "

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada